Szent Mihály Plébánia

Szeged-Szentmihály

Palánta utca 2.

6710

Szeged-Szentmihály Szent Mihály Plébánia
A szeged-szentmihályi Szent Mihály Plébánia honlapja

Nincs nyilvános istentisztelet templomunkban

Kedves Testvérek!
Március 21-től, szombattól kezdve a Magyar Katolikus Püspöki Kar rendelete értelmében visszavonásig nincs nyilvános istentisztelet templomunkban. A templomot napközben nyitva tartjuk egyéni imádságra, de kérünk mindenkit, hogy csak a saját felelősségére jöjjön, illetőleg kérjük a krónikus betegségben, pl. máj-, vese- vagy szívelégtelenségben szenvedőket, a magas vérnyomással küzdő, ill. cukorbeteg híveket, és mindazokat, akiknek az orvosa biztosan nem ajánlja, hogy most kimozduljanak: otthonról, lélekben legyenek velünk. Akik jönnek, azok tartsák be a korábban közölt központi rendelkezéseket (pl. kézfertőtlenítő kötelező használata, legalább másfél méter távolság egymástól, közvetlen érintkezések mellőzése, stb.).

Az előzetesen bejegyzett miseszándékokra a plébániai kormányzó ’a nép részvétele nélkül’ tartott misében mutatja be az eucharisztikus áldozatot. Aki szeretné a korábban naptárba felvett miseszándékot későbbi időpontra átíratni, jelezze ezt telefonon Fejes Ferenc gondnok úrnak.
Betegekhez csak nagyon szükséges esetben mehetünk ki a szentségek kiszolgáltatására!
Bármely kérdésben kérjenek bátran tájékoztatást a plébániai kormányzótól (mobilszáma: 30/2895397) vagy Fejes Ferenc gondnok úrtól.
Vigyázzunk egymásra! Imádkozzunk egymásért!

Hivateli rend a Szent Mihály Plébánián

Plébániai hivatalos ügyintézés esetén kérjük, keressék a plébániagondnokokat, illetve a templom gondnokot az alábbi elérhetőségeken:

Templomgondnok és liturgikus munkatárs:

Fejes Ferenc, telefonszáma: +36 20/562-85-57

Hitoktató:

Gilicze Attila, telefonszáma: +36 20/323-81-70

Plébániagondnok és irodavezető:

Piros Adorján, telefonszáma: +36 30/490-10-80

Családi napközi megbízott vezetője:

Szendrényi Marietta, telefonszáma: +36 30/249-77-50

 

Nemzetközi eucharisztikus kongresszus