Szent Mihály Plébánia

Szeged-Szentmihály

Palánta utca 2.

6710

Szeged-Szentmihály Szent Mihály Plébánia
A szeged-szentmihályi Szent Mihály Plébánia honlapja

Házszentelés 2014-ben

Az októberi egyházmegyei helyezések következtében Szentmihálynak nincs helyben lakó plébánosa, amely módosítja a hagyományos házszentelési rendet. Ez a szokás azonban valóban elég régi és értékes, része a térség kulturális és vallási identitásának, ezért szeretnénk továbbra is felajánlani azoknak, akik a korábbi években kérték. Az egyházközösség lelkipásztori munkáját az októberi átszerveződést követően egy munkacsoport látja el, tehát nem csak a plébánia vezetésével megbízott pap, hanem más alkalmas, helyben lakó, az egyházközösség irányításában eddig is tevékenyen részt vállaló személyek kapcsolódtak be a plébánia munkájába.

Így 2014 elején az egyházközség két megbízott, helyi lelkipásztori munkatársa, Fejes Ferenc és Bauer Ferenc végzi a házszentelési szertartást és családáldást. Kérem, fogadják őket szeretettel! Az egyházközségi hozzájárulások éves befizetésére is elsősorban ekkor lesz lehetőség, a korábban megszokott ügyintézés szerint.

Kérdése van?

Vélemény, hozzászólás?

Hivateli rend a Szent Mihály Plébánián

Plébániai hivatalos ügyintézés esetén kérjük, keressék a plébániagondnokokat, illetve a templom gondnokot az alábbi elérhetőségeken:

Templomgondnok és liturgikus munkatárs:

Fejes Ferenc, telefonszáma: +36 20/562-85-57

Hitoktató:

Gilicze Attila, telefonszáma: +36 20/323-81-70

Plébániagondnok és irodavezető:

Piros Adorján, telefonszáma: +36 30/490-10-80

Családi napközi megbízott vezetője:

Szendrényi Marietta, telefonszáma: +36 30/249-77-50

 

Nemzetközi eucharisztikus kongresszus